Hoşgeldin, Ziyaretçi: Aşağıdaki form ve bağlantıları kullanarak sitemize giriş/kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. | |
Vatan ATEŞ Kimin Kapısını Çalalım |
|||
Konuyu Başlatan: Vatanates - Okunma Sayısı: 5073 - Toplam Yorumlar: 6
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
Yorum: #1
Konu Tarihi: Bugün 18:12
Değerli Hemşerilerim.[/center]
[center] Forumdaki ilk yazıma gösterdiğiniz ilgi ve alaka için hepinize sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilerek başlamak istiyorum. Bir önceki yazımızda verilen sözlerin bir an önce yerine getirilmesini istemiştik. Bu konudaki sıkıntımızı ve eleştirimizi sunmuştuk. Şimdi ise isterseniz çuvaldızı kendimize batıralım. Haziran ayının sonları idi yolum Güzel ilçemin en büyük Köyü olun Gökçeağaç İle Yağcılar Köyüne düştü. Benim çocukluğum bu bölgede geçti ama yakın bir zamanda hiç böyle görmedim o güzelim yolları. Kıştan çıkalı en az 3 ay olmasına rağmen peki neydi bu güzelim yolların durumu. Bu durumu gören ve ne oluyor buralarda diye hesap soracak birisi yok muydu. Konuya hakim olmak için fazla uğraşmaya gerek kalmadan. Günah keçisi bulunuyor. Gökçeağaç ve Yağcılar Köyündeki taş ocaklarının bu duruma neden oldukları ortaya çıkıyor. Ne olacak peki önümüz kış kışa böyle girerse bu yollar yaklaşık 20 küsür köyün ortak yolu olan bu yoldan gitmek zorunda kalan köylünün hali ne olacaktı. Miktarı önemli değil adı geçen köyler tarafından alındığı iddia edilen para acaba kime merhem olacak. Köprünün üstüne bilmem kaç tondan fazla yüklü araç geçemez yazısı yazan fakat taşıdıkları tonun miktarı belli olmadığı halde, bir yaptırım yapmayan yetkililer mi hesap verecek. Eskiden olsa idi Köy hizmetleri uyuyor mu derdik. Peki şimdi kim uyuyor. İlçedeki Devletin beynimi? Değerli hemşerilerim kim ne yaparsa yapsın benim mazlum köylümün ve yılda bir defa aile ziyaretine gelen gurbetçimin bu çileyi çekmeye hakkı yok diye düşünüyorum. Sayın Başbakanımız her konuşmasında ne der; Bir Ülkenin gelişmişliğinin göstergelerinden birisi yollarından belli olduğu şeklindeki sözleri değimlidir.? Dünya nın Gelişmişliği yönünden 17 inci ülkesi olan Güzel Ülkemizin Cüzide ilçesine bu manzara yakışıyor mu ? Sizce bu durumu görmesi gereken yetkililer görmüyor mu? İlçemizin en büyük Yatılı okuluna bu yoldan gidiliyor değerli hemşerilerim, görülmedi ise bu yazımızdan sonra sanırım okulumuz bir kontrol amacıyla görülmüş olur. Gidildi ise arabalarının altı sanırım en az 6 defa vurmuştur. Değerli yetkililer sizin vuran arabanızın altını devlet baba yaptırıyor veya vatandaş tan alınan aidat veya Kurum ve Kuruluş adına verdiğiniz vergilerden aldığınız Faiz paraları ile yaptırıyor olabilirsiniz. Fakat güç bela geçinen ele geçirdiği bir miktar parası ile altına ayağımı yerden kessin düşüncesi ile düşük model bir araba alan benim köylümün vuran arabasının altını kim yaptıracak dersiniz.? Dünya ile birlikte değişime ayak uyduran benim güzel ilçem emin olun bunun hesabını soracak yetkiliyi de bulur hesabını da tabiri caiz ise çatır çatır sorar. Ben derim ki hesap sorma zamanı gelmeden üzmeyin benim güzel ilçemin insanını. Duyulmayan sesiniz, Konuşmayan diliniz, Göstermekten itina ettiğiniz yumuşak ama sert bakışlı yüzünüz, Çalışmaktan nasır tutmuş bir dosta uzandığında pamuk kadar yumuşak olan eliniz, Ocağınızda pişen bir kaşık yemek ile ev halkını doyurma mücadelesi verirken gelen misafirinize açılan gönlünüz, Haksızlığa karşı balyoz gibi yumruğunuz olma adına Bir başka konu hakkında yakın bir zamanda buluşma adına ESEN KALIN |
|
Yorum: #2
ilçenin sorunlarını güzel kaleme almışsınız sevgili yazarım.temennim yetkililerin bir an önce sesinizi duyarda önlem alırlar.emeğinize yüreğinize sağlık.
|
|
Yorum: #3
Teşekkürler hocam bizler sadece sizlerin sesi olmaya çalışıyoruz. Güzel ilçemin değerli okuyanlarının ve sizlerin desteği ile daha iyi konular ve tartışmalar ile sizlerle birlikte olmaya devam edeceğimden hiç şüpheniz olmasın.
|
|
Yorum: #4
Sevgili yazarım yazılarınızı beğenerek yayınlamaktan büyük mutluluk duymaktayım. Özellikle İlçem adına sorunlarımızı dile getirmenizden dolayı duyduğum mutluluk en üst seviyededir. Yazılarınızın devamını bekler başarılar dilerim.
|
|
|
Yorum: #6
nekadar konuşsakta sesimizi duyan yokk...yığılca gazetesi ve encümenlerimiz muhtarlarımızz.bu yol peşinde çok koşturdular buna emin..ama karakolun karşısındaki yolu yani yığılcaya giriş yolunu daha yeni yapmışlarr...buna sevindimm ama köy yollarımızz yığılcada bulunan taş ocakları üslenmişdi ama hala ses yokk...bunun için bizzat ben başbakanlık bimer hattına yazıldımm ..ama hala ses yok seçimler yaklaşında sesimiz duyulur sanırımm.yazıkk diyorum sadece
|
|
Yorum: #7
Değerli hemşehrilerim yazımız ve sizlerin duyarlığı sonunda ses verdi. Değerli Kardeşim Ahmet ALKAN nın bu haftaki Yığılca nın sesi gazetesinin kapak haberlerinde taş ocaklarına ilişkin bizim isyanımıza destek şeklindeki verdiği haber sonunda ses getirmiş olacak ki güzel rüzgarlar esmeye başlamıştır. Tarafımızdan sevinçle karşılanmıştır. Ahmet ALKAN beyi ve ekibini tebrik ediyoruz.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
|
Konu Bağlantı Araçları |
|
Direkt Link | |
HTML Link | |
BBCode Link | |
Sosyal Paylaş |
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Vatan ATEŞ Yeter Somut Gelişme İstiyoruz!!! | Vatanates | 6 | 5,953 |
Bugün 18:12 Son Yorum: Vatanates |
|
Vatan ATEŞ " Şah ve Mat " | Vatanates | 2 | 3,860 |
|
Vatan ATEŞ " Birlikte Daha yukarı ya " | Vatanates | 2 | 3,994 |
|
Vatan ATEŞ "Perşembe nin Geleceği Çarşamba dan Belli olur" | Vatanates | 2 | 4,090 |
|
Vatan ATEŞ " Daha Ne Kadar Devam Edecek " | Vatanates | 3 | 4,355 |