default avatar Hoşgeldin, Ziyaretçi: Aşağıdaki form ve bağlantıları kullanarak sitemize giriş/kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
 Şifremi Unuttum?  Yardım  Üye Ol Tarih: 11.09.2024, Saat: 19:20

Konu Bilgileri
  • Yazar: Vatanates
  • Okunma: 4237
  • Yorumlar: 2
Konu Kalitesi: % 2
Paylaş:

Konuyu Okuyanlar
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu içi Arama..

Benim ek kutum
Benim sidebox kutu içeriğim

Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?.

Yazar Konuyu Başlatan: Vatanates - Görüntüleme - Okunma Okunma Sayısı: 4238 - Yorum Toplam Yorumlar: 2
Konu Kalitesi: % 2

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

moderator
Admin Grubu
Admin Grubu
Default Avatar
Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 1321
Yorum Sayısı: 1,638
Rep Puanı: 0

Kişisel Bilgileri: v
Yorum: #1
Konu Tarihi: Bugün 19:20
[center]DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM
[Resim: 60.jpg]

2012 YILINI BİTİRMEK ÜZEREYİZ KOSKOCA 365 GÜN 12 AY BİTMEK ÜZERE 10’UNCU AYA GİRMEYE ŞURADA NE KALDI. ŞÖYLE BİR ÇEVREMİZE BAKALIM GÜZEL İLÇEMİZDE NE DEĞİŞTİ. ACABA SON HIZLA DEĞİŞEN DÜNYA YA VE ONU TAKİP ETMEYE ÇALIŞAN ÜLKEMİZE NE KADAR ADEPTE OLDUK. NE KADAR UYUM SAĞLAYABİLDİK. KÖTÜ GÜNDE VE İYİ GÜNDE NE KADAR BİR OLABİLDİK. ACABA, HİÇ OTURUP BİR DAKİKA DA OLSA BUNU DÜŞÜNDÜK MÜ?.
[Resim: seni_d_FCs_FCnmek_naz_FDm_hikmet.jpg]

GEÇENLERDE ÇALIŞMALARI İLE GURUR DUYDUĞUMUZ İLİMİZ ÜNÜVERSİTESİNİN REKTÖRÜNÜNDE KARIŞTIĞI RADİGAL GAZETESİNDE YER ALAN BİR YAZI İLE İLGİLİ OLARAK SADECE TEK BİR KAYNAKTAN 20 BİN KİŞİYE YAKIN TAKİP İN OLMASI BİZİ AŞIRI DERECE DE GURURLANDIRDI. BU KADAR YÜKLÜ BİR TEPKİ VE ALTINA DÜŞÜLEN BAZILARINI TENZİYE EDİYORUM. ANLAM DOLU MESAJLAR GEREK GAZETEYE GEREKSE SÖZÜN SAHİBİ OLDUĞU DEĞERLENDİRİLEN ŞAHSİYETİ GERİ ADIM ATTIRMAK ZORUNDA BIRAKTI. (BU ÇALIŞMASINDAN DOLAYI İLÇEMİZİN TEK BASIN KAYNAĞI YIĞILCA NIN SESİ GAZETESİNE DE BURADAN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNMAYI BİR BORÇ BİLİRİM.)
[Resim: h2012828170350-860-yigilca-hakaretin-alt...ayacak.jpg]

[Resim: h2012829183306-864-radikalden-ozur-ve-du...nerede.jpg]

[Resim: h2012831213603-868-rektorden-basin-aciklamasi-geldi.jpg]

BİR YIĞILCA LI OLARAK BUNUN GURUR VE HUZURUNU YAŞARKEN GÜZEL İLÇEMİZİN SİYASİLERİNDEN BİR TANESİ ; ÇALIŞMALARINI HER ZAMAN YAKINEN TAKİP ETTİĞİMİZ VE GURURLA YAZILARIMIZ DA YER VERDİĞİMİZ BİR BÜYÜĞÜMÜZ SANKİ BU SIKINTILI ANLARI YAŞAMAMIŞCASINA REKTÖR HANIMA HİTABEN ÖYLE BİR GÜZEL YAZI KALEME ALDIRMIŞ Kİ GÖRENLER KANKA SANIRLAR. TABİKİ BEN ONADA HAK VERMİYOR DEĞİLİM. KOLAY DEĞİL. “AŞAĞI TÜKÜRSEN SAKAL YUKARI TÜKÜRSEN BIYIK “ MİSALİ. BEN DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZDEN DAHA SİYASİ VE POLİTİK BİR YAKLAŞIM USLUPLU BİR BEYANAT BEKLERDİM.
http://www.duzcepostasi.com/haber-detay....aciklamasi
İNTERNET ÜZERİNDE VE PAYLAŞIM STELERİNDE YIĞILCA LILAR OLARAK SAYI ANLAMINDA YÜKSEK RAKAMLARA ULAŞTIK. YURT DIŞI VE GURBETÇİLERİMİZ İLE BİRLİKTE DAHİL 30 BİNİ AŞTIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ YIĞILCA İÇİN YETERLİMİ HAYIR ASLA !!! DEVİR İNTERNET DEVRİ. ARTIK TOPLUMSAL TEPKİLER VE BÜYÜK KİTLELERİN TOPLANMASI PAYLAŞIM STELERİNDE ÖRGÜTLENME YOLUNDAN GEÇMEKTE.
[Resim: facebook.jpg]

[Resim: twitter+_281_29.jpg]

GEÇENLERDE İŞİMİ GÜCÜMÜ BIRAKTIM. İÇİNDE YIĞILCA GEÇEN TÜM PAYLAŞIM STELERİNİ GEZDİM. BİR TANE PAYLAŞIM STESİNDE 10 BİN CİVARINDA BİR SAYI GÖRDÜM ONUN DA ÇOĞUNUN YIĞILCA LI OLMAMASI BENİ ÜZDÜ. BU DURUMU GÖREN BENİM GÜZEL YIĞILCA LIMA SORDUM NEDEN ÜYE OLMADIN DİYE “ÇOKMU ÖNEMLİ OLURUZ BE KARDEŞİM” GİBİ BİR CEVAP ALDIM. DEĞERLİ DOSTLAR BENİM GÜZEL İLÇEM NE ZAMAN GERÇEKLERİ GÖRECEK. GÖRÜP DE KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERECEK.
BEN DERİM Kİ İÇLERİNDE ZERRE KADAR MADDİ ÇIKAR KAYGISI OLMAYAN VE HİZMET ETME YARIŞINDA OLAN KİŞİ VE KURUMLARA SAHİP ÇIKIN. İNANIN ONLARIN SİZLERDEN BİR KURUŞ MADDİ BEKLENTİSİ YOK. YETERKİ BİR YIĞILCA LI OLARAK YANINDA OLDUĞUNUZU GÖRSÜNLER ONLARA YETER. BEN BİR YIĞILCA LI OLARAK AMAÇ İLÇEME HİZMET SE YANINIZDAYIM MESAJI VERİN.
[Resim: IMG_0804.JPG]

DAHA GÜZEL YARINLAR KİMSENİN HÜR YAŞAMINA ZARAR VERMEDEN COŞKU LU VE ÇOĞUL BİR ŞEKİLDE GÜR BİR SESLE HAKKIMIZI ARAMAK TAN GEÇER. SOKAK ARALARINDA, KAHFEHANE KÖŞELERİNDE O YÖNETİCİYİ BU SİYASİ Yİ ELEŞTİRİP KENDİ KENDİMİZİ AVUNDURMAYI BIRAKALIM. BİLGİ VE BİRİKİMİMİZİ İHTİYACI OLANLAR LA PAYLAŞALIM. BİRİMİZİN SESİ HEPİMİZİN SESİ OLSUN.
FARKLI BİR KONUDA EN KISA ZAMANDA TEKRAR BULUŞMAK ÜZERE RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN…

[right]VATAN ATEŞ [/right]
sabriarikan
Köşe Yazarı
*
Üye Grubu
Default Avatar
Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 10
Yorum Sayısı: 84
Rep Puanı: 0

Yorum: #2
Emeğine sağlık dostum başarılarının devamını dilerim.

Ziyaretçi

Durum:

Yorum: #3
Teşekkürker Dostum Amacımız belli Hizmet etmeye çalıştığımız güzel vatanımızın sorunlarına bir nebzede olsun değinip değerlendirme imkanı buluyorsak ne mutlu bize...

Konu Bağlantı Araçları
Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. Konusunun Linki Direkt Link
Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. Konusunun HTML Kodu HTML Link
Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. Konusu BBCode Linki BBCode Link
Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler

Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. indir, Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. Videosu, Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. online izle, Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. Bedava indir, Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. Yükle, Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. Hakkında, Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. nedir, Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. Free indir, Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. oyunu, Hakkımızı Nasıl Aramalıyız.?. download

İletişim | yigilcalilar.com | Yukarı Git | Arşiv | RSS | Sitemap