Hoşgeldin, Ziyaretçi: Aşağıdaki form ve bağlantıları kullanarak sitemize giriş/kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. | |
Vatan ATEŞ " Birlikte Daha yukarı ya " |
|||
Konuyu Başlatan: Vatanates - Okunma Sayısı: 3994 - Toplam Yorumlar: 2
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
Yorum: #1
Konu Tarihi: Bugün 17:43
Değerli Dostlar Yığılca nın sesi Gazetesinde başladığım köşe yazarlığına daha sonra Yığılcalılar forum stesinde devam etmeye başladım. Bu süre zarfı içinde birçok ulusal yayın organından köşe yazısı için teklif aldım. Konumum gereği bu güne kadar gelen tüm teklifleri nazik bir şekilde geri çevirmek zorunda kaldım. Fakat Saklı kent fm in ve Yığılca lılar forum stemizde bir çok emeği geçen bir arkadaşımın isteğini geri çeviremedim. Teklifini kabul ettim. Bu tarihten itibaren http://www.marmaragazetesi.net/ ulusal gazetede yazılarımız ile sizlerle buluşma kararı aldım. Beni anlayacağınızı ve bu konudaki kararımızın yürüdüğümüz yolda gücümüze güç katacağı yolundaki inancımıza destek vermenizi rica ederim.
[right]Vatan ATEŞ [/right] |
|
Yorum: #2
Hayırlı ve uğurlu olsun Vatan kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun başarılarının devamını dilerim.
|
|
Yorum: #3
Teşekkürler Sabri bey bizde yalnız yolda yürümek olmaz yoldaşımızı unutmak bize yakışmaz bunu en iyi sen bilirsin . Teşekkürler
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
|
Konu Bağlantı Araçları |
|
Direkt Link | |
HTML Link | |
BBCode Link | |
Sosyal Paylaş |
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Vatan ATEŞ Yeter Somut Gelişme İstiyoruz!!! | Vatanates | 6 | 5,952 |
Bugün 17:43 Son Yorum: Vatanates |
|
Vatan ATEŞ Kimin Kapısını Çalalım | Vatanates | 6 | 5,072 |
|
Vatan ATEŞ " Şah ve Mat " | Vatanates | 2 | 3,860 |
|
Vatan ATEŞ "Perşembe nin Geleceği Çarşamba dan Belli olur" | Vatanates | 2 | 4,089 |
|
Vatan ATEŞ " Daha Ne Kadar Devam Edecek " | Vatanates | 3 | 4,355 |