Hoşgeldin, Ziyaretçi: Aşağıdaki form ve bağlantıları kullanarak sitemize giriş/kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. | |
Vatan ATEŞ " Daha Ne Kadar Devam Edecek " |
|||
Konuyu Başlatan: Vatanates - Okunma Sayısı: 4356 - Toplam Yorumlar: 3
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
Yorum: #1
Konu Tarihi: Bugün 18:16
Değerli Hemşehrilerim
Mart ayının kazma kürek yaktırmadığı 2013 yılının Mart ayının ortalarında tam bir yıldır özlemini çektiğim güzel Yığılca ma yolumuz düştü. Tabii ki 2011 yılında Sayın Başbakanımızın verdiği söze binaen biz arabamıza binip güzel ilçemize artık bizimde bir yolumuz oldu diyerek, göğsümüzü gererek girmek hakkımız diye düşünerek yola düştük. Yola düştüğümüzde yine bir kez daha yanıldığımızı gördük. Bu yol benim namus meselem oldu diyenler geldi gözümün önüne Düzce den Yığılca yoluna girişte biraz sevindim. Düzce ili mücavir alan içerisinde bulunan yollar o kadar güzel yapılmış ki hep inşallah gidesiye kadar aynı olur diye düşündüm. Fakat yanıldığımı fazla sürmeden anladım. Göz boyamalık yapılan çalışmalar durmuş durumda. Sorsak inanın proje istimlak, ne konular sürülür önümüze, bizler artık boş vaatlere doyduk. Tam 20 yıldır memleketimden uzaktayım her ne hikmet ise hep aynı sözler hep aynı vaatler. Arabamın altını 5 defa vurarak, kasiste ve çukura gire çıka özlemini çektiğim güzel ilçeme girdim. O havası, güzel manzarası saf temiz ve henüz teknolojinin kirliği ile tanışmamış, insanları, inanın içimi açtı. Gözlerimi doğadan kulaklarımı ise cadde aralarından gelen seslerden bir süre alamadım. Arabayı park eder etmez ilk iş olarak İlçemizin yerel basının yer verdiği anıt park ,sosyal tesisler Arı Heykeli ve Hastane geldi aklıma; hepsini gezdim. Emeği geçenlere buradan teşekkür ederim. Yapılanlar ve yapılmaya çalışanlar o kadar güzel ki benim insanım bunların hepsine layık diye düşünmeden edemedim tabii ki. Yolum bir Kahvehaneye düştü. Bir masada toplanmış ilçemizin kalbur üstü diye tabir edilen insanlarının konuşmalarına kulak misafiri oldum. Benim güzel ilçem çoktan seçim havasına girmiş adaylar açıklanmasa da herkesin dilinde birisi dolanıyor. Bir tanesi o kadar ürkütücü ki dinlerken kulaklarıma inanamadım. İktidar partisinin şu anki ilçe başkanının Belediye başkan adayı olacağını bilmeyen yok. Bunu hepimiz biliyoruz. Bir tane ilçemiz zengini bir yakınını İktidar partisinden aday gösterecekmiş. Bunu yapmadan önce partinin genel merkezinden olur alacakmış. Zira bu vatandaş malum şahsı aday gösterdiğinde, şu anki belediye başkanına zamanında gösterdiği desteği vererek onu başkan yapacakmış. Şimdi ilçemizde ki dedikodu bu. Değerli hemşehrilerim; Herkes nereden bir çıkarım olur kavgasına düşmüş kimse bir proje ve malzeme ile ortaya çıkıp ben bunu yaptım yapacağım demiyor. Önemli olan bu üzüntü verici tabloya kim dur diyecek, tabii ki sizler diyeceksiniz bunun zamanı da gelecek. Ben bunları anlatırken basın tarafından şişirilen ve bu güne kadar laftan başka bir icraatı olmayanları hiç hesaba koymuyorum. Biz Yığılca lılar olarak şunu iyi biliyoruz. Artık söze ve vaatlere karnımız tok. Ortaya konmuş bir icraat ve sonuç istiyoruz. Yıllardır yapacağız edeceğiz sözlerini ve vaatleri çok duyduk. Yaptık! Bitirdik! Artık işte burada denmesini bekliyoruz. Bahane üretmek beceriksizlerin işidir. Bilgi istendiğinde saldırının dozunu ayarlamadan hakarete varan sözlerle cevap vermek yerine bize doyurucu cevaplar verilmesini istiyoruz. Bizden ne istediniz? İstediğinizi vermedik mi ? Peki siz ne verdiniz? Önce bunların hesabını verin sonra yanımıza gelin diyorum. Ve Sizleri en derin saygılarım ile selamlayarak huzurlarınızdan ayrılıyorum. Allah a emanet olun Esen Kalın… [right]Vatan ATEŞ[/right] |
|
Yorum: #2
Değerli Dostlar Yığılca'nın sesi gazetesinin "YIĞILCA YOLU SİL BAŞTAN" adlı haberine yaptığım yoruma Partizanca verilen cevaplara sadece güldüm ve gülüyorum. Arkadaşlara şu sözü hatırlatmam lazım. Biz doğruyu söyleme ve vatandaşa hizmet adına yola çıkarken her şeyi göze alarak çıktık.Sizin kişisel veya partizanca saldırı ve sözleriniz inanın bana vız gelir. "Durmak Yok Yola Devam."
|
|
Yorum: #3
Saygı değer kardeşim vatan Yığılcanın sesi gazetesindeki yorumları okudum inan çok üzüldüm ama bilirsinki meyve veren ağaç taşlanır.Saygı değer kardeşim sen sen ol aman sakin ol bunlar yıldırma politikaları cevap bile verilmeye değmez onlarda senin cevap vermeni moralini bozmaya çalışıyorlar aman deyim dostum tahriklere kapılma sana nacizane önerim yorum bile yapma seni bilen biliyor başarılarının devamını diliyorum saygılarımla.
|
|
Yorum: #4
Değerli Şairim çok teşekkür ederim.Basın karşısına çıkıpta ahkam kesmenin hizmet olduğunu sananlar acaba yaptıklarımızın ve yapmayı planladıklarımızın kaçta kaçını yaptılar dersin. Yüreğine sağlık iyi ki varsın
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
|
Konu Bağlantı Araçları |
|
Direkt Link | |
HTML Link | |
BBCode Link | |
Sosyal Paylaş |
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Vatan ATEŞ Yeter Somut Gelişme İstiyoruz!!! | Vatanates | 6 | 5,953 |
Bugün 18:16 Son Yorum: Vatanates |
|
Vatan ATEŞ Kimin Kapısını Çalalım | Vatanates | 6 | 5,073 |
|
Vatan ATEŞ " Şah ve Mat " | Vatanates | 2 | 3,860 |
|
Vatan ATEŞ " Birlikte Daha yukarı ya " | Vatanates | 2 | 3,994 |
|
Vatan ATEŞ "Perşembe nin Geleceği Çarşamba dan Belli olur" | Vatanates | 2 | 4,090 |