default avatar Hoşgeldin, Ziyaretçi: Aşağıdaki form ve bağlantıları kullanarak sitemize giriş/kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
 Şifremi Unuttum?  Yardım  Üye Ol Tarih: 26.03.2023, Saat: 16:41

Konu Bilgileri
  • Yazar: saklikentfm
  • Okunma: 263206
  • Yorumlar: 0
Konu Kalitesi: % 0
Paylaş:

Konuyu Okuyanlar

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu içi Arama..

Hızlı Menü
Hızlı Menü:

Benim ek kutum
Benim sidebox kutu içeriğim

Yedigöller Yolu Sahipsiz

Yazar Konuyu Başlatan: saklikentfm - Görüntüleme - Okunma Okunma Sayısı: 263207 - Yorum Toplam Yorumlar: 0
Konu Kalitesi: % 0

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

saklikentfm
Admin Grubu
Admin Grubu
Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 48
Yorum Sayısı: 51
Rep Puanı: 2

Kişisel Bilgileri: v
Yorum: #1
Konu Tarihi: 01.10.2015 18:00
(Bu konu en son: 01.10.2015 Tarihinde, Saat: 23:19 düzenlenmiştir. Düzenleyen: saklikentfm.)
[Resim: _C7ENGEL_coth0.jpg]

Değerli hemşerilerim, saygıdeğer dostlarım. Sizlere bu gün Yedigöller Yığılca arası yolunu değerlendirmek istiyorum. Yaklaşık üç yıl önce Sayın Kaymakamımız GEZİCİ bey ilçemizde görev yapar iken Kültür ve Turizm Bakanlığından 1 trilyon ödenek geldi bu ödenek ile Yedigöller yolu asfalt yapıldı. Yapılan asfalt çalışması sonucu Dünyanın 8. harikası olarak adlandırılan Yedigöller e batıdan (Yığılca’dan) gelen yerli ve yabancı turistin ulaşımı gerçekleştirilmiş oldu, ilçemiz cennet köşesi Yığılca’mız esnafı bir nebzede de olsa ekonomik manada, vokalde olsa nefes alma imkanı buldu.

Bolu ilimiz bunun farkına varmış ki Her fırsatta Yedigöller e sahip çıkan ve Yığılca dendiğinde hazımsızlık sorunu yaşayan Sayın Bolu Belediye Başkanı Yedigöller Yoluna sıcak asfalt döküm işine girişti. Şu an Yedigöller Bolu arası Sıcak asfaltı yapılmış elektriği çekilmiş duruma geldi. Bolu dan gelen yerli yabancı turistler Bolu üzerinden rahatlıkla Yedigöller e ulaşım imkanı sağlamaktadırlar. Peki Yığılca Yedigöller arası ne durumda dersiniz.

[Resim: 456_01_10_15_6_41_02.jpeg]

[Resim: 456_01_10_15_6_40_29.jpeg]

GEZİCİ yolu olarak isimlendirdiğimiz Yedigöller yoluna 3 Yıldır ciddi anlamda ne bakım çalışması nede asfalt yapılmamış tir. Basına ve Yerel TV lere çıkıp reklam ücretini hesaba katmayarak manşet resimler ve açıklamalar ile Yedigöller Düzce ilene bağlı bizimdir edebiyatı yapan yöneticilerimiz nerede bunları görmez mi.? Bizim Dediğiniz Yığılca Yedigöller Yolunun hali içler acısı.

[Resim: 456_01_10_15_6_30_41.jpeg]

[Resim: 456_01_10_15_6_29_54.jpeg]

[Resim: 456_01_10_15_6_29_26.jpeg]

[Resim: 456_01_10_15_6_28_56.jpeg]

Hani doğa harikası Yığılca diyorduk. Mermer,taş ocakları ve çimento fabrikası açılarak mı doğa harikası mı olunuyor.?
Basında boy göstermek çözüm için yeterli mi.

[Resim: 456_01_10_15_6_54_33.jpeg]

[Resim: 456_01_10_15_6_57_52.jpeg]

Bu konuda açıklamalar yapıp yol göstermeye çalışan köşe yazarlarımızı, şairlerimizi ve fikir beyan edenleri linç etme yolunda birleşerek karalamak ve hakaret etmek ile başarısızlığın üzeri örtülemez. İnsanları kutuplaştırarak oncu buncu yaklaşım tarzı ile bu millete yapılabilinecek en büyük kötülükten uzak duralım unutmayalım ki; VATANINI EN ÇOK SEVEN KİŞİ İŞİNİ EN İYİ YAPAN KİŞİDİR.

[Resim: YI_D0ILCA+MERKEZ+LOGOSU.jpg]

İbrahim ÇENGEL
YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,
DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Konu Bağlantı Araçları
Yedigöller Yolu Sahipsiz Konusunun Linki Direkt Link
Yedigöller Yolu Sahipsiz Konusunun HTML Kodu HTML Link
Yedigöller Yolu Sahipsiz Konusu BBCode Linki BBCode Link
Yedigöller Yolu Sahipsiz Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler

Yedigöller Yolu Sahipsiz indir, Yedigöller Yolu Sahipsiz Videosu, Yedigöller Yolu Sahipsiz online izle, Yedigöller Yolu Sahipsiz Bedava indir, Yedigöller Yolu Sahipsiz Yükle, Yedigöller Yolu Sahipsiz Hakkında, Yedigöller Yolu Sahipsiz nedir, Yedigöller Yolu Sahipsiz Free indir, Yedigöller Yolu Sahipsiz oyunu, Yedigöller Yolu Sahipsiz download

Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü: