![]() |
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Aşağıdaki form ve bağlantıları kullanarak sitemize giriş/kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. |
Duyulacak Bu Ses |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi |
|||
|
Yorum: #1
Konu Tarihi: 23.10.2015 22:29
![]() ![]() Sevgili okurlarım; Bu yazımda yine sizlere ilçemizle alakalı bazı olayları konu edeceğim. Her ne kadar benim yazılarımı kötüye yorumlayanlar olsa da ben her zaman bildiğim doğruları yazmaya devam edeceğim. Bugüne kadar yazmış olduğum köşe yazılarımdan rahatsız olanları gördükçe, ben çok mutlu oluyorum ve kaleme aldıklarımın doğru olduğuna, hedef kitleye ulaşabildiğime inanıyorum. Lakin yazmış olduğum köşe yazılarımda hiçbir hakaret ve onur kırıcı bir cümlem dahi olmadığı gibi, kişi ve kurumları rencide edici hiçbir kelime kullanmamaya özen gösterdim. Fakat bana sosyal medya üzerinden edilmedik hakaret bırakmadılar. Beni çok sevdiğim ilçemin düşmanı ilan ettiler, şairliğime, oyunculuğuma ve kişiliğime hakaretler ederek beni sindirmeye çalıştılar.
Ben bunu yapılanları kötü söz sahibine aittir düşüncesi ile yapılan hakaretleri geri çevirdim. Oysa ki ben ne isterdim biliyor musunuz ? sevgili okurlarım. Benim yazdıklarımı çürütecek karşı bir eylem ve açıklama beklerdim. Maalesef ki eylem ve açıklama bir yana kişi kurum veya tüzel kişilikler bana hakaret yolunu seçtiler. Sosyal medya üzerinden, devletimizin üst düzey şahsiyetinin resmi altından şahsıma yapılan hakaret ve saldırılarına, gelen tepkiler üzerine gecenin bir yarısı yayından kaldırarak son vermek zorunda kaldılar. Daha sonra ilçemizden yetişen bir öğretim üyemiz, gece geç saatlerde bana mesaj atarak meselenin gereken yerlere ulaştığını ve gerekenin yapılacağını söylemesine rağmen, daha sonra da yine sosyal medya üzerinden bu kişilik haklarıma basın ve yayın yoluyla yapılan hakaret ve saldırı meselesinin tatlıya bağlandığını gerekli kişi ile görüşüldüğü yazması bende büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Oysa hakarete uğrayan bendim, rencide edilen bendim, benim hiçbir şeyden haberim olmadan bu mesele nasıl tatlıya bağlanmıştır anlamakta zorluk çektim. Yine yalan dünyanın ayak oyunlarına yenik mi düştüm ? Yine hakaret edenler medya ve iktidar gücü elinde olanlar mı ? Yine gücü elinde bulunduranlar mı galip geldiler. Sağlık olsun benim meselem siyaset veya makam mevki değil benim meselem ilçem tek amacım Yığılca’mın gelişmesi.
Yığılca devlet hastanesinin açılması benim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Yılların hasreti sona erdi inşallah bundan sonra hastanemiz yönetim kurbanı olmaz da sağlık ocağına dönmez.
Bizler Yığılca’mıza yapılan hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Emeği geçen herkeslere sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Çevre düzenlemesi,alt yapı çalışmaları, yollar, hastane, iş alanları ve bir çok alanda ilçemize hizmetler yapılmaktadır. Bizim karşı çıktığımız konu ilçemize kaşıkla hizmet getirilip kazanla ilçemizden götürülmemesidir hizmet adı altında yapılan rant savaşlarının yaşanmamasıdır. Ben bu konularla cebelleşirken Kanal 7 ekranlarında ilçemin tanıtım belgeselini gururla izledim. O kadar güzel köşelerini tanıtmışlar ki benim bile görmediğim yerler varmış diye kendime sitem ettim. Değerli ilçe belediye başkanımın konuşmaları da harikaydı. İlçemizi mükemmel bir şekilde tanıtmış, yapılan ve yapılacak hizmetleri program dahilinde anlatmış, doğa turizminin devreye gireceğini, ilçemizde yapılacak maden ocaklarının çimento fabrikasının ve daha nice iş adamlarının ilçemize yatırım yapmaya çağırdığını söylemişlerdir. Sözlerinin arasında bir cümlesi vardı ki beni hayran bıraktı. Yapılacak çimento fabrikasının ve maden ocaklarının doğaya hiçbir zarar vermeyeceğini söylemiştir. Ayrıca Düzce/Yığılca yolunun yüzde altmışının tamamlandığını da söylemiştir. Bu sözler üzerine bende bir şeyler sormak istiyorum;
1-Doğancılar üstündeki dağın yarısı nereye kayboldu ?![]() 2-Kaya boğazı dediğimiz alandaki mağaralar nereye kayboldu ? ![]() 3-Çimento fabrikası için çanak tarlası mevkiindeki ağaçlar nereye gitti ? ![]() < 4- Düzce/Yığılca yolunun Yığılca’ya ait olan kısımda Yığılca hasanlar arasında biten yol var mıdır ? Aslında sorulacak soru çok ama yanıtsız kalacağı için sormak istemiyorum. Başka bir köşe yazımda buluşmak dileğiyle hoşçakalın. Allah’a emanet olun…
SABRİ ARIKAN
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
|
Konu Bağlantı Araçları |
|
![]() |
|
![]() |