![]() |
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Aşağıdaki form ve bağlantıları kullanarak sitemize giriş/kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. |
DERNEĞİN KURULUŞ HİKAYESİ |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi |
|||
|
Yorum: #1
Konu Tarihi: 13.11.2021 19:51
(Bu konu en son: 14.11.2021 Tarihinde, Saat: 14:13 düzenlenmiştir. Düzenleyen: moderator.)
![]() DÜZCE YIĞILCALILAR KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ Yönetim Kurulunun almış olduğu fesih kararının ardından Düzce ilindeki Yığılca lılar Derneği kapanmıştır.
Kapanan Derneğin ardından yeni dernek kurma çalışması yapılmış oldu ise de herhangi bir sonuç elde edilememiştir. 2019 Yılında Düzce de yeni bir dernek kurma çalışması tekrar gündeme gelmiş fakat, tüm Dünya da ortaya çıkan Pandemi hastalığından ötürü bir sonuç elde edilememiş, fikir aşamasında kalmıştır.
Yığılca daki Derneğin, Genel Kurulunda; Veli VERGİLİ ve Dernek Genel Kuruluna misafir olarak katılan, Yılmaz YURTSEVEN nin Düzce de dernek kurulması gerekliliğinin vurgulanması üzerine fikir aşamasındaki çalışmaya hız verilmiştir.
23 Temmuz 2021 tarihinde, Düzce de Fatih KILIÇ hocanın misafir olarak katıldığı, Veli VERGİLİ hocanın Covıt-19 olması münasebetiyle katılamadığı, Hasan YILDIZ, Feyzullah YİGİT, İbrahim DENİZ, Orbay ŞAHAN, Ramazan DURMAZ, Yunus AKKAN, Sabri ARIKAN ve Yılmaz YURTSEVEN nin katılımı ile bir istişare kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir. Bu kurul dernek kurulması gerektiği kararını almış ve internet ortamında bir istişare grubu oluşturmuştur.
![]() Düzce de ikamet eden Yığılca nın Akil kişilerinden ve gençlerden oluşan grup çalışmalarına başlayarak, 05. Kasım 2021 tarihinde hazırlanın tüzük Düzce Valiliği İl Basın Halkla İlişkiler müdürü Fahri ALTINKAYIK ın üstün çabaları sonucu onaylanarak yürürlüğe girmiştir.
Hazırlanan tüzüğün ardından 14 Kasım 2021 tarihinde Düzce ili Gaziantep Caddesi üzerinde bulunan Hemşehrimizin Mekanı olan Yeşimin Yeri Restoranda dernek kurucular kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev bölümü yaparak göreve başlamıştır. Derneğimize başarılar dileriz.
![]() DÜZCE / YIĞILCA EĞİTİM KÜLTÜR DAYANIŞMA VE İNSANİ YARDIM DERNEĞİ YÖNETİM KURULU YÖNETİM KURULU KURUCU ÜYELERİ
1.HASAN YILDIZ 2.:YUNUS AKKAN 3.İBRAHİM DENİZ 4.SEFER DEMİR 5.RAMAZAN DURMAZ 6.FAHRİ ALTINKAYIK 7.FEYZULLAH YİĞİT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizlerin Varlığı ile yayın hayatına devam edecek olan Stemize ilginizden dolayı teşekkür ederim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
|
Konu Bağlantı Araçları |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |