default avatar Hoşgeldin, Ziyaretçi: Aşağıdaki form ve bağlantıları kullanarak sitemize giriş/kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
 Şifremi Unuttum?  Yardım  Üye Ol Tarih: 11.09.2024, Saat: 17:28

Konu Bilgileri
  • Yazar: moderator
  • Okunma: 5045
  • Yorumlar: 0
Konu Kalitesi: % 0
Paylaş:

Konuyu Okuyanlar
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu içi Arama..

Benzer Konular Listesi
Mengen Şelaleri ve Yoğunpelit şelalesi
Yazar: moderator
Yorumlar: 1
Okunma: 3,667
Bugün 17:28
Son Yorum: moderator
Yılançatı Şelalesi
Yazar: moderator
Yorumlar: 1
Okunma: 3,468
Bugün 17:28

Benim ek kutum
Benim sidebox kutu içeriğim

Saklıkent Şelalesi

Yazar Konuyu Başlatan: moderator - Görüntüleme - Okunma Okunma Sayısı: 5046 - Yorum Toplam Yorumlar: 0
Konu Kalitesi: % 0

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

moderator
Admin Grubu
Admin Grubu
Default Avatar
Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 1321
Yorum Sayısı: 1,638
Rep Puanı: 0

Kişisel Bilgileri: v
Yorum: #1
Konu Tarihi: Bugün 17:28
Saklıkent Şelalesi

Düzce ilimize bağlı Yığılca ilçesindedir. Düzce merkeze 40 km. uzaklıkta olup, adından da anlaşılacağı gibi orman içinde saklıyken yeni keşfedilen bir şelaledir. Yedigöller Milli Parkı’na en kısa ulaşım yolu olan Yığılca Yedigöller yolu üzerindedir. Yığılca’ya 5 km. uzaklıktadır. Şelale akış güzergahında yaklaşık 15 adet değişik yükseklikte küçük şelaleler bulunmaktadır.

Tamamen orman içinde olduğu için yazın gitmeyi düşünenler muhakkak üstlerine kalın bir şeyler almak zorunda kalmaktadır. Şelalenin hemen ön kısmında gölet bulunmakta olup göletin etrafı piknik yapmak için uygundur. Mesire yeri olarak da kullanılan bu alanın bir an önce korumaya alınması gerekmektedir. Şelaleden akan suyun akış güzergahı boyunca alabalık çiftliği vardır. Suyun akış güzergahı dik ve yüksek yamaçlardan oluşması nedeniyle ziyaretçilerin çok dikkatli olmaları gerekmektedir.

Ülkemizde bulunan tüm mesire yerlerinden farklı olarak bu alan hala bakir olup şelalenin üst kısımları ile Yedigöller yolu üzerinde bulunan çok sayıda bölge keşfedilmeyi beklemektedir.

[Resim: img_0111_800x600.jpg]

Bu görüntüler Yığılca da Halen faaliyet gösteren Foto Saray ın objektiflerinden alınarak beğenilerinize sunulmuştur.

[Resim: IMG_0367.jpg]

[Resim: IMG_0369.jpg]

[Resim: IMG_0372.jpg]

[Resim: IMG_0374_td0el.jpg]

Konu Bağlantı Araçları
Saklıkent Şelalesi Konusunun Linki Direkt Link
Saklıkent Şelalesi Konusunun HTML Kodu HTML Link
Saklıkent Şelalesi Konusu BBCode Linki BBCode Link
Saklıkent Şelalesi Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mengen Şelaleri ve Yoğunpelit şelalesi moderator 1 3,667 Bugün 17:28
  Yılançatı Şelalesi moderator 1 3,468 Bugün 17:28

Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler

Saklıkent Şelalesi indir, Saklıkent Şelalesi Videosu, Saklıkent Şelalesi online izle, Saklıkent Şelalesi Bedava indir, Saklıkent Şelalesi Yükle, Saklıkent Şelalesi Hakkında, Saklıkent Şelalesi nedir, Saklıkent Şelalesi Free indir, Saklıkent Şelalesi oyunu, Saklıkent Şelalesi download

İletişim | yigilcalilar.com | Yukarı Git | Arşiv | RSS | Sitemap